Bombers

Els Bombers de la Generalitat han treballat en una fuita exterior de gas a Sant Joan de les Abadesses (Ripollès)

query_builder   5 octubre 2012 13:24

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat han treballat en una fuita exterior de gas a Sant Joan de les Abadesses (Ripollès)

 
  • Preventivament s’han desallotjat 117 alumnes i 15 professors d’un institut, així com 6 veïns dels habitatges més propers a la zona afectada
 
 
Els Bombers de la Generalitat han treballat en una fuita de gas que s’ha produït en una canalització exterior a Sant Joan de les Abadesses (Ripollès), segons les primeres informacions, a causa d’unes obres a la zona.
 
L’avís s’ha rebut a les 10.45 hores i per atendre l’emergència els Bombers han mobilitzat dues dotacions. Tenint en compte la concentració de gas i la proximitat a diverses zones habitades, s’ha decidit desallotjar de manera preventiva un institut de secundària (117 alumnes i 15 professors) així com 6 veïns d’habitatges propers. No hi ha constància que cap persona hagi resultat ferida.
 
La fuita s’ha pogut contenir a les 11.43 hores i la companyia de gas s’ha fet càrrec del servei. Un cop resolta la incidència tots els desallotjats han pogut reprendre la seva activitat.
 
A banda dels Bombers, al servei hi han treballat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i policia local, entre d’altres.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 5 d’octubre de 2012
13.25 hores