Delegació a Barcelona

Generalitat de Catalunya

Castelldefels acosta la policia als ciutadans

query_builder   8 octubre 2012 12:28

event_note Nota de premsa

Castelldefels acosta la policia als ciutadans

El secretari de la Delegació, Amand Calderó, va assistir en representació del delegat a Castelldefels (Baix Llobregat) el 5 d’octubre, amb motiu de la celebració del patró de la Policia Local.
Generalitat de Catalunya
 
La  celebració de Sant Miquel, va aplegar un seguit d’iniciatives amb l’objectiu comú  de que la gent conegui la tasca que realitzen els diferents cossos i forces de seguretat a la localitat: Policia Local, Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil.
 
La celebració oficial va tenir lloc al Teatre Plaza, on també es va fer el lliurament de reconeixements a agents policials de tots els cossos per actuacions destacades en l'últim any. També es va retre homenatge a l'ajuda prestada a la Policia per part de diferents ciutadans.
 
Entre d’altres actes va destacar a la plaça de l'Església la Mostra pública de la tasca que realitzen els diferents cossos de seguretat, i va comptar amb una exposició de vehicles policials dels cossos de seguretat, plafons informatius de la tasca que fan, i una exhibició d'ensinistrament caní.

1  

Imatges

ANNEX

ANNEX 24