Justícia

El Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada convoca deu beques de col·laboració

query_builder   11 octubre 2012 13:58

event_note Nota de premsa

El Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada convoca deu beques de col·laboració

 
El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia ha convocat deu beques de col·laboració per desenvolupar estudis i treballs relacionats amb els diferents àmbits d'actuació del Centre, així com també per dur a terme tasques d'assistència i suport a les activitats del Centre (Ordre JUS/282/2012, de 13 de setembre publicada al DOGC núm. 6229, de 9 d’octubre de 2012).
 
Aquestes beques tenen com a finalitat augmentar la formació teòrica i pràctica i la preparació professional dels estudiants seleccionats mitjançant la realització de tasques de suport a les activitats de formació o d'investigació, amb la tutoria de la persona que es designi. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 27 d’octubre.
Les deu beques de col·laboració estan distribuïdes en quatre modalitats: cinc beques de col·laboració en la formació en matèries pròpies del Centre, tres beques de col·laboració en tasques d’investigació, una beca de col·laboració en gestió econòmica i administrativa i una beca de col·laboració en biblioteconomia i catalogació per a la biblioteca.
 
Aquestes beques s'adrecen a estudiants universitaris per tal d’enriquir-ne la formació acadèmica amb l'experiència que assoleixin i per permetre el coneixement pràctic de l'organització i de l'activitat de l'Administració pública a les persones que es troben en fase de formació tècnica i que s'incorporaran en un futur al món professional. Cada beca té una dotació econòmica de 650 euros mensuals. El període de col·laboració s’iniciarà el 16 de gener de 2013 i finalitzarà el 20 de desembre de 2013.