Oficina del President

Trofeu Campions

President Mas: "Com en l'esport, el país no seria res sense la base"

query_builder   19 octubre 2012 23:18

event_note Nota de premsa

President Mas: "Com en l'esport, el país no seria res sense la base"

  • El cap de l’Executiu ha presidit aquesta nit la 29a edició del Trofeu Campions que organitza anualment el Mundo Deportivo
El president de la Generalitat saludant a un dels guardonats de la nit
El president de la Generalitat saludant a un dels guardonats de la nit
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquesta nit, en el marc de la 29a edició del Trofeu Campions organitzada pel Mundo Deportivo, que, a l’igual que els clubs esportius necessiten un bon planter base per evolucionar i aconseguir nous reptes, “el país no seria el que és sense la base”, sense la gent. I amb aquesta idea, ha reblat que “els clubs són a l’esport el que la gent és al país”.
 
El cap de l’Executiu ha compartit aquesta reflexió amb una gran representació dels clubs catalans que la passada temporada van pujar de categoria o es van proclamar campions de la divisió més alta. Durant l’homenatge, el president ha remarcat que tant el país com l’esport viuen el seu dia a dia amb “idees, coratge, actituds i anhels” i que actualment es percep el mateix esperit que fa cent anys, quan “Catalunya era transformadora”, perquè “la base del país s’hi posa com ho va fer llavors”.
 
El president Mas també ha destacat el fet que el Mundo Deportivo “és el segon diari esportiu més antic del món”, i ha manifestat que això diu molt del nostre país, ja que a més el seu naixement es va produir en un entorn en què “Catalunya i Barcelona destacaven amb força i eren llocs d’avantguarda”.
 
El sopar també ha comptat amb la presència del conseller delegat i director del Mundo Deportivo, Santi Nolla; de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i del secretari general de l'Esport de la Generalitat, Ivan Tibau.

1  

Imatges

Trofeu Campions

Trofeu Campions 593