Protecció Civil

Protecció Civil de la Generalitat: situació a les 08.00 h

query_builder   22 octubre 2012 08:34

event_note Nota de premsa

Protecció Civil de la Generalitat: situació a les 08.00 h

 
Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) manté l'alerta del Pla INUNCAT per pluges i mala mar. En funció de la previsió per avui, es rebaixarà a prealerta.
 
Hores d'ara no hi ha incidents rellevants de cap mena i només s'ha registrat la manca de fluïd elèctric a diversos barris de Barcelona de matinada, que s'ha recuperat de forma esglaonada.
 
El Telèfon d'Emergències 112 ha atès fins les 08.00 h del matí 437 trucades relatives a urgències derivades de l'episodi de pluja i mala mar, la majoria per incidències en el trànsit i també per petites inundacions en baixos, terrats i soterranis. La passada matinada, els avisos han baixat molt respecte ahir.
 
 
Els Bombers de la Generalitat han rebut 19 avisos relacionats amb la pluja des de les 20.00 h d’ahir fins a les 07.00 h d’aquest matí. Tots ells, per acumulació d’aigua en cases particulars. En la major part d’aquests serveis no s’hi ha pogut actuar, ja que no hi havia prou aigua acumulada.
Distribució dels avisos rebuts:
 
 
Regió d’Emergències de Girona: 7
Regió d’Emergències Metropolitana Nord: 7
Regió d’Emergències Metropolitana Sud: 3
Regió d’Emergències Centre: 1
Regió d’Emergències de Tarragona: 1
 
 
 
Els Bombers de Barcelona no han efectuat sortides relacionades amb la pluja. 
 
 
A Roses, avui es segueix la recerca del jove desaparegut dijous. Hi treballen Bombers de la Generalitat, Salvamento Marítimo i d'altres cossos d'emergències.