Interior

El conseller Puig inaugura les XVI Jornades Mediterrànies de Seguretat Viària

query_builder   25 octubre 2012 12:42

event_note Nota de premsa

El conseller Puig inaugura les XVI Jornades Mediterrànies de Seguretat Viària

Foto
El conseller d'Interior, Felip Puig, acompanyat del president de P(A)T, l'Associació de Prevenció d'Accidents de Trànsit, Ole Thorson, ha inaugurat aquest matí les XVI Jornades Mediterrànies de Seguretat Viària.
 
Puig ha destacat la importància que Catalunya tingui una única administració en matèria de trànsit perquè "serà una manera d'estalviar diners, de ser més àgils i eficaços, i de traslladar millor a l'Administració el nostre propi sistema a l'hora de conduir i comportant-nos en les nostres carreteres".
 
En aquest sentit, el conseller ha afirmat que "és important que des de Catalunya anem impulsant aquesta visió d'Europa. La unió política, econòmica i cultural també ens ha de portar a un equilibri en matèria reguladora i informativa de trànsit". "El propòsit del Govern serà avançar també en matèria de trànsit, aconseguint administració única amb la concessió dels permisos de conduir, la reglamentació de codis de circulació, senyalització, règims sancionadors, la relació amb les autoescoles i la formació", ha afegit.
 
En les XVI Jornades Mediterrànies de Seguretat Viària es tracten qüestions que afecten la seguretat viària, la convivència i la mobilitat i es debaten quin són els valors que han d’imperar a la mobilitat i quina ha de ser la responsabilitat social i col·lectiva per disminuir la sinistralitat en el trànsit.
 
A l’acte que ha tingut lloc a la Sala Mirador del CCCB, també hi ha assistit el director del Servei Català de Trànsit, Joan Aregio, i el cap de la Comissaria General de Mobilitat dels Mossos d'Esquadra, el comissari Miquel Esquius, entre d’altres.