Cultura

Demà divendres s'estrena en català 'Hotel Transsilvània'

query_builder   25 octubre 2012 17:17

event_note Nota de premsa

Demà divendres s'estrena en català 'Hotel Transsilvània'

Hotel Transsilvània
Demà divendres, 26 d’octubre, s’estrena doblat al català el film d’animació Hotel Transsilvània, dirigit per Genndy Tartakovsky. La pel·lícula es podrà veure en català a 28 sales d’arreu del país.
 
El film ha estat doblat amb el suport del Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística.
 
L’hotel Transsilvània, propietat de Dràcula, és un lloc on els monstres poden viure tranquils i lliures per comportar-se com a monstres que són, sense haver de preocupar-se pels humans. Per celebrar el 118è aniversari de la seva filla Mavis, Dràcula decideix convidar tots els seus amics. Els problemes per a un pare, sobreprotector com ell, comencen quan un humà de 21 anys arriba a l’hotel i es troba amb una festa apta només per a monstres.
 
La pel·lícula es podrà veure a les 28 sales següents: Yelmo Abrera (Abrera) 3D; Cinemes Arenys (Arenys de Mar); Yelmo Baricentro (Barberà del Vallès) 3D; Cinesa Diagonal Mar (Barcelona) 3D; Cinesa Heron City (Barcelona) 3D; Lauren Gràcia (Barcelona); Full HD (Cornellà de Llobregat); Multicinemes Figueres (Figueres); Cinemes Albèniz (Girona); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers (Granollers); Cinesa La Farga (l’Hospitalet de Llobregat) 3D; Filmax Granvia (l’Hospitalet de Llobregat); JCA Cinemes Alpicat (Lleida); Lauren Lleida (Lleida); Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró) 3D; Multicines Olot (Olot); Cinema Imperial (Sabadell); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès) 3D; Yelmo Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès) 3D; CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Cinemes Guiu (la Seu d’Urgell); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Cinesa Parc Vallès (Terrassa) 3D; Multicines Sucre (Vic); Cinema Bosc (Vilanova i la Geltrú); Cinemes Illa Carlemany (Andorra).
 
Podeu trobar materials de les estrenes en alta definició a:
 
Més informació i sales d’estrena: