Delegació a Barcelona

El delegat participa en el Dia de la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet

query_builder   23 octubre 2012 13:18

event_note Nota de premsa

El delegat participa en el Dia de la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet

En un acte presidit por l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, el 22 d’octubre ha tingut lloc en l’Auditori del Centro Cultural Bellvitge la celebració del Dia de la Guàrdia Urbana.
Ajuntament de l'Hospitalet
 
 El delegat ha destacat en el seu parlament que la policia de l’Hospitalet “ha posat molt alt el llistó de l’atenció ciutadana, la prevenció de la seguretat i l’eficàcia”, i que la ciutat ha tingut els darrers anys una política d’encerts en l’assegurament de la convivència i el gaudi dels espais públics que l’han portat “ser un exemple de civisme de tota l’àrea metropolitana”. Aquest acte institucional ha servit per lliurar les distincions i reconeixements que atorga el cos de Guàrdia Urbana a ciutadans i a membres de la policia local. També ha assistit el tinent d’alcalde de Seguretat, Convivència i Civisme,  Alfons Bonals, i l’intendent de la Guàrdia Urbana, Francisco de la Torre.

Els guardonats han estat enguany el director del institut Eduard Fontseré ; els vehins del barri de la Torrassa, Jordi Ibañez Figueira, Rahat Younis i José Luis Escalada, i Francisco Javier Calamonte. Tots ells han estat reconeguts pel seu comportament de servei desinteressat i d’ajut envers els altres.

D’altra banda, han estat distingits per actes de servei els agents Alberto Menéndez, Rafael Tinoco, i José Francisco García, així com el sergent  Ramón Andreu per la seva trajectòria profesional al servei de la Guàrdia Urbana i de la ciutat de l’Hospitalet.