Bombers

Els Bombers de la Generalitat es retiren de la zona de l'incendi de Sabadell (Vallès Occidental)

query_builder   1 novembre 2012 14:01

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat es retiren de la zona de l'incendi de Sabadell (Vallès Occidental)

En finalitzar les tasques d’inspecció per valorar danys estructurals i de serveis, juntament amb els tècnics municipals, de l’edifici que, aquesta matinada ha quedat afectat per un incendi, els Bombers de la Generalitat ja s’han retirat de la zona.
 
L’arquitecte municipal recomana no accedir a l’edifici fins a nova inspecció. Aquesta tarda està previst que efectius de la policia local, amb la supervisió tècnica dels Bombers de la Generalitat, acompanyin els veïns que necessitin recollir alguna pertinença personal o de primera necessitat.
 
Segons informa el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) el menor de 14 anys que es troba en estat crític, ha estat derivat a l’hospital Moisès Broggi, de Sant Joan Despí, per tal de ser tractat a la cambra hiperbàrica.
 
Dels cinc ferits de caràcter que havien estat evacuats a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, dos han estat derivats a l’Hospital Moisès Broggi i els tres restants s’han quedat al Parc Taulí en observació. Dels dos ferits que havien estat traslladats a l’Hospital de Terrassa, un resta en observació i l’altre també ha estat evacuat al Moisès Broggi.
 
Segons informa l’Ajuntament de Sabadell, els Serveis Socials treballen per reallotjar els veïns que ho necessitin, ja que no podran passar la nit als seus domicilis.