Empresa i Treball

INDÚSTRIA

El banc d'inversió alemany CeFDex entra al mercat espanyol amb l'obertura d'una oficina a Barcelona

query_builder   6 novembre 2012 17:33

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

El banc d'inversió alemany CeFDex entra al mercat espanyol amb l'obertura d'una oficina a Barcelona

 

 

  • CeFDex ha fet una inversió propera al milió d’euros i preveu fer de la seu catalana la base per a l’expansió a Llatinoamèrica.
 
  • Es tracta de la primera ubicació fora d’Alemanya d’aquesta entitat bancària, que ha creat una plataforma online de negociació i inversió en temps real per als mercats de tot el món.
 
  • La implantació de CeFDex a Catalunya és fruït de la tasca de captació d’inversions que duu a terme el Departament d’Empresa i Ocupació a través d’Invest in Catalonia, l’àrea d’atracció i promoció d’inversions de la Generalitat de Catalunya.


El banc d’inversió alemany CeFDex, amb seu a Frankfurt, ha escollit Barcelona per a ubicar-hi la primera oficina en la seva entrada al mercat espanyol. Cefdex ha fet una inversió propera a 1 milió d’euros i ha comptat amb el suport d’Invest in Catalonia, l’àrea d’atracció i promoció d’inversions del Departament d’Empresa i Ocupació, per dur a terme el projecte.
 
La nova oficina, ubicada al Passeig de Gràcia, estarà operativa a partir d’aquest mes de novembre i crearà d’inici 5 nous llocs de treball. En una primera fase CeFDex operarà en el mercat espanyol per bé que Barcelona serà també la base per a l’expansió de la firma a Llatinoamèrica, que es preveu a partir d’un any i que contempla l’obertura d’oficines a Uruguai, Paraguai, Mèxic i Xile, entre d’altres.  L’oficina a Catalunya és la primera ubicació fora d’Alemanya d’aquesta entitat bancària.
 
CeFDeX treballa en el sector dels contractes anomenats CFD (contractes per diferències), un tipus de contracte entre inversors i entitats financeres pel qual aquestes últimes, mitjançant un finançament a un preu competitiu, permeten la inversió en productes financers - anomenats derivats-  en mercats d’arreu del món i garanteixen l’ajust de valor obtingut durant la inversió.
 
L’empresa ofereix als seus clients un servei de plataforma de negociació i inversió on-line amb accés als mercats en temps real i amb una àmplia gamma de productes d’inversió. L’inversor gestiona les seves operacions de compra i venda d’accions des de la plataforma.
 
El perfil de client al mercat espanyol és d’una persona entre 40 i 60 anys, vinculada al món de la banca o de la borsa. Fundat l’any 2007, CeFDex té una plantilla de 75 treballadors.