Drets Socials

Foto1

Cleries agraeix l'esforç i la voluntat dels treballadors i treballadores dels centres residencials d'infància

El conseller de Benestar Social i Família ha lliurat avui els diplomes del postgrau de direcció de centres residencials d'infància a vint-i-cinc directors i directores

query_builder   8 novembre 2012 13:57

event_note Nota de premsa

Cleries agraeix l'esforç i la voluntat dels treballadors i treballadores dels centres residencials d'infància

El conseller de Benestar Social i Família ha lliurat avui els diplomes del postgrau de direcció de centres residencials d'infància a vint-i-cinc directors i directores

Foto1
El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha lliurat avui el diploma que acredita la superació dels estudis de postgrau en direcció de centres residencials d’infància a vint-i-cinc directors i directores d’aquests centres de la Generalitat per a infants tutelats. Durant la celebració d’aquest acte, que ha tingut lloc a l’Aula Magna de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull, el conseller ha agraït l’esforç i la voluntat dels treballadors i treballadores dels centres residencials d’infància. Josep Lluís Cleries ha qualificat aquests cursos de “formació de qualitat tècnica i humana, un conjunt de valors molt necessari per a la vostra tasca, ja que en els centres es tracta de fer d’acompanyament i de família dels infants i adolescents”.
 
El conseller de Benestar Social i Família ha afirmat que “a més del gran valor formatiu d’aquests cursos també és important poder compartir experiències i situacions dels vostres centres, perquè no només la gestió és important sinó per sobre de tot la relació diària amb els infants i adolescents”. Finalment, Josep Lluís Cleries ha afegit que “malgrat la situació del moment, la infància és una prioritat per aquest Govern. Totes les polítiques socials són una inversió, però molt especialment les dirigides als infants que són els homes i les dones del futur”.
 
L’objectiu del postgrau de directors i directores de centres residencials d’infància és oferir fonaments teòrics i coneixements tècnics dirigits a enfortir el desenvolupament professional dels responsables d’aquests equipaments, així com de l’acolliment d’infants i adolescents de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) del Departament de Benestar Social i Família. Un cop assolida aquesta formació, els participants tenen una visió més àmplia de totes les àrees de l’administració i han après eines tècniques i metodològiques per millorar la gestió i la planificació estratègica dels seus centres.
 
L’acte de Graduació ha constat d’una primera part on els estudiants han presentat els seus projectes. Posteriorment, s’ha realitzat el lliurament institucional dels diplomes sota la presidència del conseller de Benestar Social i Família; acompanyat del director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol; i del director executiu de l’Obra Social de La Caixa, Jaume Lanaspa.

1  

Imatges

Imatge de l'acte

Imatge de l'acte 320