Mossos d'Esquadra

Ingressa a presó per set robatoris amb intimidació a fleques i pastisseries del Vallès Occidental

query_builder   21 novembre 2012 09:23

event_note Nota de premsa

Ingressa a presó per set robatoris amb intimidació a fleques i pastisseries del Vallès Occidental

 
·L’autor estaria relacionat amb quatre robatoris més comesos a la ciutat de Barcelona 

 

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra de la Unitat  d’ Investigació de la comissaria de Sabadell han detingut  Mario RA, de 33 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sabadell, per la seva presumpta participació en set robatoris amb intimidació a fleques i pastisseries de les localitats vallesanes de Castellar del Vallès i Sabadell. Posteriorment, els investigadors l’han relacionat amb quatre robatoris més comesos a la ciutat de Barcelona, als districtes de Sant Andreu, l’Eixample i Sants.
 
El primer dels robatoris va tenir lloc el passat 17 d’octubre, la resta es van produir durant la segona quinzena del mes d’octubre. En tots els casos, el ‘modus operandi’ utilitzat per l’autor era el mateix. Actuava sol i durant el matí, seleccionava una fleca o pastisseria on treballés per norma general una única persona, preferiblement dona. Entrava al local un cop comprovava que no hi havia cap client a l’interior. S’adreçava a la dependenta i la intimidava verbalment per tal que li lliurés els diners de la caixa registradora, al mateix temps que esgrimia algun tipus d’objecte que col·locava contra el cos de les víctimes. Per tal de dificultar el possible reconeixement, utilitzava una gorra i unes ulleres de sol.
 
Els agents van constatar que els arguments utilitzats per l’home eren coincidents pràcticament en tots els casos, repetint en moltes ocasions que si li lliuraven els diners de la caixa no els faria cap mal i insistint en què realitzava el robatori per alimentar els seus fills. El botí total aconseguit en els set robatoris ascendeix als 2.300 euros i a un telèfon mòbil.
 
Els investigadors de Sabadell van tenir coneixement que el detingut estaria relacionat amb quatre robatoris més comesos els dies 1 i 2 de novembre a la ciutat de Barcelona, als districtes de Sant Andreu, l’Eixample i Sants. Les investigacions dutes a terme van permetre localitzar l’investigat i detenir-lo el passat 9 de novembre.
  
Mario RA va passar a disposició judicial el 10 de novembre davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell, que en va decretar el seu ingrés a presó.
 
Àrea de Comunicació
Granollers, 21 de novembre de 2012