Delegació a Barcelona

Barcelona acull el II congrés internacional Smart City Expo World

query_builder   14 novembre 2012 09:46

event_note Nota de premsa

Barcelona acull el II congrés internacional Smart City Expo World

El delegat ha assistit a la inauguració del II congrés internacional Smart City Expo World, que ha obert les portes al recinte Gran Via de Fira de Barcelona el 13 de novembre.
Europa Press
Foto d'Europa Press
 
Fins el dia 16 aplega 140 empreses, representants de 73 ciutats d’arreu del món i més de 300 experts per debatre el futur de les ciutats intel·ligents, que seran les grans protagonistes del desenvolupament mundial durant les pròximes dècades i on viurà la major part dels habitants del planeta.

L’ha inaugurat  l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, acompanyat pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder; el secretario d’Estat de de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, Víctor Calvo-Sotelo; l’alcalde de Santander y president de la Red de Ciudades Inteligentes, Iñigo de la Serna, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls.
 
Trias ha subratllat la voluntat de lideratge de Barcelona i ha manifestat el convenciment del procés i desenvolupament econòmic que permetrà la generació de riquesa i noves tecnologies que beneficiaran el conjunt de la ciutadania.
Entre les empreses que participen en aquesta segona edició de 'smart cities' hi ha Telefónica, Abertis, IBM, Ferrovial, Ros Roca, Philips i Schneider; i de representació pública, diferents membres de l’Ajuntament i de la Generalitat.