Drets Socials

Imatge de la Diada

Cleries: "el FC Barcelona i els seus jugadors també saben jugar bé en el terreny dels valors i la solidaritat"

query_builder   23 novembre 2012 19:07

event_note Nota de premsa

Cleries: "el FC Barcelona i els seus jugadors també saben jugar bé en el terreny dels valors i la solidaritat"


El Departament de Benestar Social i Família col·labora en la 2a Diada del Soci Solidari del FC Barcelona
 
El conseller Cleries i el vicepresident del Club han presentat avui a les entitats socials la nova edició d’aquesta Diada
Imatge de la Diada
El Departament de Benestar Social i Família, juntament amb l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació col·labora per segona vegada en la celebració de la Diada del Soci Solidari, organitzada per la Fundació FC Barcelona i l’Àrea Social del Club. El conseller Cleries ha presidit amb el vicepresident del Club, Jordi Cardoner, l’acte de presentació d’aquesta iniciativa, a través de la qual, els socis i sòcies del Barça alliberen el seu seient gratuïtament per poder-lo oferir a entitats i col·lectius d’interès social. A l’acte també hi han assistit el tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives, i el diputat d’Esports, Josep Colom, així com representats de diverses entitats socials.
 
El conseller Cleries ha destacat que “la meva presència tot sovint aquí vol dir que el FC Barcelona té una gran sensibilitat pels temes socials”. Cleries ha celebrat que “el FC Barcelona i els seus jugadors també saben jugar bé en el terreny dels valors i la solidaritat”. “El partit solidari el promou el club, però el fan possible els socis. En definitiva, tot és possible gràcies a la suma de solidaritats perquè som una nació solidària”, ha afegit el conseller.
 
La 2a Diada del Soci Solidari es celebrarà el proper 28 de novembre coincidint amb el partit de Copa del Rei del FC Barcelona contra l’Alabès. L’any passat més de 33.000 persones de més de 400 entitats de diferents ONG, escoles, associacions i institucions d’acció social es van beneficiar d’aquesta iniciativa. El Departament de Benestar Social i Família va lliurar invitacions a 178 entitats d’atenció a persones grans, persones amb discapacitats, entitats juvenils, centres d’atenció a la infància i usuaris i usuàries d’equipaments cívics.
 
El conseller Cleries ha encoratjat als socis i sòcies del FC Barcelona a demostrar la seva solidaritat i s’ha mostrat convençut que la jornada tornarà a ser un èxit. “L’any passat gràcies a aquest gest altruista moltes persones, sobretot nens i nenes, van poder veure complert el seu somni de gaudir d’un partit del Barça al Camp Nou i el proper dia 28 estic segur que tornarem a viure de nou una nit especial”, ha dit el conseller.
Cleries ha afirmat que “la solidaritat és un valor que, ara més que mai, demostra la solidesa i la fortalesa d’un país”“Els socis del Barça ho van demostrar en la celebració de la primera edició i estic convençut que ara ho tornaran a fer”, ha destacat el conseller.
 
El Departament de Benestar Social i Família preveu repartir en aquesta segona edició de la Diada del Soci Solidari 20.000 invitacions a entitats i usuaris i usuàries de centres socials per poder veure el partit del proper dia 28 FC Barcelona-Alabès.