Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Empreses catalanes participen, a Londres, en un Seminari Internacional sobre productes frescos amb el suport del Departament d'Agricultura

query_builder   27 novembre 2012 09:37

event_note Nota de premsa

Empreses catalanes participen, a Londres, en un Seminari Internacional sobre productes frescos amb el suport del Departament d'Agricultura

 
 
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), organitza la participació d’empreses agroalimentàries catalanes en la celebració del seminari “Londres, mercat líder en la teatralització i revalorització de productes frescos per Nadal”, que tindrà lloc els dies 29 i 30 de novembre  a Londres (Regne Unit).

Londres es vesteix de gala per Nadal: la teatralització al punt de venda adquireix el seu màxim esplendor en el període de l’any de més vendes. Els hàbits de compra del consumidor canvien en aquesta època de l’any, en predominar la compra emocional, a la recerca del valor afegit. Icones com Harrods han aconseguit traslladar la màgia del producte a través d’una excel·lent exposició.
 
Aquest seminari, organitzat per l’associació de fabricants i distribuïdors AECOC, inclou visites guiades a punts de venda representatius de les cadenes de distribució líders al Regne Unit.
 
La visita té com a objectiu conèixer les estratègies d’èxit dutes a terme pels supermercats del Regne Unit, que reconeixen el poder dels productes frescos i la seva capacitat per marcar la diferència en la freqüència de compra, així com conèixer, també, les darreres tendències, adequació dels formats comercials per l’època de Nadal i la imatge del punt de venda, per a millorar l’experiència de compra, creant consumidors més satisfets, entre d’altres objectius.
 
El Regne Unit és un dels mercats més valorats per les empreses catalanes del sector del producte fresc, en el qual els fabricants i distribuïdors del Regne Unit adapten tant les seccions com els formats a un consumidor més exigent i disposat a pagar el diferencial de preu per un producte de més valor.