Delegació a Girona

Reunió de coordinació sobre mobilitat a la xarxa viària de les comarques gironines en cas de nevades

query_builder   27 novembre 2012 18:09

event_note Nota de premsa

Reunió de coordinació sobre mobilitat a la xarxa viària de les comarques gironines en cas de nevades

Reunió de coordinació de nevades 2012
Una imatge dels assistents a la reunió
El director dels Serveis Territorials d'Interior, Albert Ballesta, ha presidit avui una reunió conjunta sobre la coordinació de la mobilitat durant la campanya d’hivern, especialment en casos de nevades, a tota la xarxa viària de les comarques gironines. A la trobada també hi han assistit els representants dels Mossos d’Esquadra, del cos de Bombers de la Generalitat, de Protecció Civil, del Servei Català de Trànsit, del Servei de Carreteres de la Generalitat, de l’Estat, de la Diputació de Girona i de les empreses concessionàries.
 
La reunió és el punt de partida de la temporada de mobilitat hivernal. A la trobada s’han analitzat i posat en comú els recursos humans i tècnics de què disposa l'administració i els diversos operadors per actuar preventivament i per fer front a incidències ocasionades per la neu amb l'objectiu de minimitzar l'impacte sobre les prinicipals vies de circulació.
 
Precisament avui mateix Protecció Civil ha activat l’alerta del pla Neucat per la previsió de nevades que, especialment a partir de demà, poden ser significatives a les comarques del Pirineu i Prepririneu. A més, es preveu que a causa del fort vent que afectarà l’Alt Empordà, es produeixi el fenomen del torb. Per aquest motiu, es recomana a la ciutadania conduir amb molta prudència per les vies afectades per la neu, i portar cadenes en cas que siguin necessàries.
 
 

1  

Fitxers adjunts

Una imatge dels assistents a la reunió

Una imatge dels assistents a la reunió
JPG | 5420