Drets Socials

Cleries: "Més recerca vol dir uns serveis socials millors"

El conseller de Benestar Social i Família en funcions ha assistit al lliurament dels Premis de recerca de la Fundació Agrupació Mútua

query_builder   29 novembre 2012 19:10

event_note Nota de premsa

Cleries: "Més recerca vol dir uns serveis socials millors"

El conseller de Benestar Social i Família en funcions ha assistit al lliurament dels Premis de recerca de la Fundació Agrupació Mútua

El conseller de Benestar Social i Família en funcions, Josep Lluís Cleries, ha presidit aquest dijous l’acte de lliurament dels Premis de recerca 2012 de la Fundació Agrupació Mútua. Aquests guardons, dotats amb 15.000 euros per cada categoria, donen suport a projectes d’investigació en els àmbits de la gent gran, la infància i les persones amb discapacitats.
 
En aquesta edició els guardonats han estat:
  • Categoria infància: Fundació Privada per a la Recerca i la Docència  de Sant Joan de Déu per l’estudi “Cap a un diagnòstic objectiu del TDA/H”.
  • Categoria gent gran: Institut d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP) Jordi Gol pel projecte “Identificació dels patrons de multimorbilitat i polimedicació associada a una mostra poblacional de persones majors de 65 anys en atenció primària”.
  • Categoria persones amb discapacitat: Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica pel projecte “Aplicació de la seqüenciació de l’exoma per al diagnòstic de la discapacitat intel·lectual”.
 
El conseller Cleries ha encoratjat a la Fundació Agrupació Mútua a continuar invertint en l’àmbit de la recerca i la investigació i ha felicitat a tots els premiats. “El seu treball i esforç són un exemple de professionalitat, futur i innovació”, ha dit el conseller.
 
El conseller ha afirmat que “la recerca i la innovació fan possible noves fórmules d'actuació, ja que generen coneixement i permeten aplicar els resultats a la millora de l’atenció, la gestió i la intervenció social”. “Més recerca vol dir, sens dubte, uns serveis socials millors”, ha destacat Cleries.
 
Durant la vetllada també s’han lliurat beques per a realitzar estudis de postgrau i màsters amb l’objectiu de promoure la formació entre els socis d’Agrupació Mútua i els seus familiars.