Protecció Civil

Protecció Civil finalitza l'alerta per mala mar i la prealerta per fort vent

query_builder   29 novembre 2012 18:21

event_note Nota de premsa

Protecció Civil finalitza l'alerta per mala mar i la prealerta per fort vent

 

  • Es manté un avís del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) fins demà per vent al Pirineu i Prepirineu i per estat de la mar a l’Empordà

 

  • Protecció Civil demana precaució perquè encara hi ha 2 carreteres on és obligatori circular amb cadenes i també una carretera tallada per gel a la calçada
 
 
Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) dóna per finalitzades l'alerta per mal estat de la mar i la prealerta per fort vent. Tot i així, i segons les darreres previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) es manté un avís per vent al Pirineu i Prepirineu fins demà al migdia, i un avís per estat de la mar a l’Alt i baix Empordà fins demà al matí. De cara al cap de setmana no es preveu cap situació de risc.
 
 
AVÍS INUNCAT PER ESTAT DE LA MAR
 
Protecció Civil de la Generalitat, ateses les darreres previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), deixa un AVÍS del pla INUNCAT perquè encara es poden donar onades superiors als 2,5 m (maregassa) a l’Alt i Baix Empordà al llarg de les properes hores. De matinada i fins demà al matí es restringiran només a l’Alt Empordà.
 
 
AVÍS PROCICAT PER VENT
 
Protecció Civil manté també un avís del PROCICAT perquè encara hi ha risc de fortes ratxes de vent (90 km/h) al Pirineu i Prepirineu, que demà fins al migdia es restringiran a l’Alt Empordà.
 
 
 
Barcelona, 29 de novembre de 2012