Bombers

Els Bombers de la Generalitat treballen, aquesta matinada, en dos incendis d'habitatge

query_builder   30 novembre 2012 07:34

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat treballen, aquesta matinada, en dos incendis d'habitatge

  • A Tarragona una persona ha resultat ferida de caràcter greu
  • A Ripollet s’han desallotjat una quarantena de veïns per un incendi en una cuina
Una persona ferida greu en l’incendi d’un pis a Tarragona (Tarragonès)
 
A les 05.29 hores d’aquest matí, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi al carrer Montblanc, número 7, a Tarragona. Fins al lloc s’han desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat que al voltant de les 06.00 hores ja donaven el foc per controlat. L’incendi ha afectat un pis de la primera planta d’un edifici de dues. A l’interior del pis afectat els Bombers han rescatat una dona que presentava una aturada cardiorespiratòria. Els efectius sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) li han practicat maniobres de reanimació cardiopulmunar i l’han evacuat a l’Hospital Joan XXIII. El SEM hi ha desplaçat dues ambulàncies.
 
Segons informen els Mossos d’Esquadra, que han mobilitzat sis patrulles, com a mesura preventiva s’han desallotjat sis veïns del bloc. Fins al lloc també s’han desplaçat efectius de la policia local.
 
Una quarantena de veïns desallotjats per un incendi en una cuina de Ripollet (Vallès Occidental)
 
Sis dotacions dels Bombers s’han desplaçat al carrer Puigmal, número 3, de Ripollet, per apagar un foc que afectava la cuina d’un pis de la quarta planta. Els Bombers, que han estat alertats d’aquest incendi a les 06.19 hores, han donat el foc per controlat a les 07.00 hores.
 
L’incendi ha cremat la cuina i ha afectat de fum tot el pis. L’escala de l’edifici, amb planta baixa i quatre pisos per sobre, també ha quedat afectada pel fum. Un cop apagat el foc els Bombers han procedit a ventilar.
 
Segons informen els Mossos d’Esquadra, que han desplaçat tres patrulles, com a mesura preventiva s’han desallotjat una quarantena de veïns del bloc. També s’ha mobilitzat una ambulància del SEM amb caràcter preventiu i efectius de la policia local.