Oficina del President

Pedrera

El president de la Generalitat clou els actes commemoratius del centenari de La Pedrera

query_builder   1 desembre 2012 23:03

event_note Nota de premsa

El president de la Generalitat clou els actes commemoratius del centenari de La Pedrera

Acte de cloenda dels actes commemoratius del centenari de La Pedrera
El president Mas parlant amb el públic assistent a l'acte
 
El president en funcions de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, i del conseller en funcions de Cultura, Ferran Mascarell, ha presidit aquesta nit l’acte de cloenda dels actes commemoratius del centenari de la construcció de La Pedrera.
 
L’acte ha estat protagonitzat per l’espectacle de dansa i projeccions sobre la façana de l’edifici La Pedrera, Emocions en moviment, un joc d’interacció entre la realitat i la ficció, dirigit pel coreògraf Toni Mira.
 
Han acompanyat al president, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve; la directora de la Fundació CatalunyaCaixa, Marta Lacambra, i el delegat en funcions del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba.
 
Com a colofó de la cloenda, la façana de La Pedrera s’ha il·luminat de color rosa amb motiu de la celebració avui del Dia Internacional de la lluita contra el Sida.
 
La Casa Milà, coneguda popularment com La Pedrera, és un edifici emblemàtic construït entre 1906 i 1912 per l’arquitecte Antoni Gaudí i declarat Patrimoni Mundial de la Unesco l’any 1984. Actualment l’edifici és la seu de la Fundació CatalunyaCaixa.