Delegació a Barcelona

Rètol inauguraciço

El delegat participa a la inauguració del centre empresarial Can Muntanyola, a Granollers

query_builder   3 desembre 2012 17:04

event_note Nota de premsa

El delegat participa a la inauguració del centre empresarial Can Muntanyola, a Granollers

El centre empresarial Can Muntanyola ha rebut avui la inauguració oficial de les seves instal·lacions.  Ubicat al polígon industrial de Palau Nord,  aquests equipament ofereix tot tipus de serveis als empresaris i els emprenedors del municipi i de la comarca del Vallès Oriental. Aquest nou centre ha requerit 2 milions d’euros que han finançat l'Ajuntament de Granollers, la Cambra de Comerç de Barcelona i la Diputació i la Generalitat amb fons Feder.

El 9 Nou
 
Can Muntanyola és seu de la Cambra de Comerç al Vallès, com també de Granollers Mercat, entitat que gestiona els serveis de promoció econòmica de l'Ajuntament, de manera que centralitza la formació empresarial i la gestió de l'activitat econòmica de la zona. D’altra banda, acull l'oficina de turisme, de comerç, el servei de fires i la regidora de Promoció econòmica.  
 
A l’acte oficial han acudit l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral; el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls; el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i el delegat del Govern en funcions a Barcelona, Salvador Esteve, entre d’altres autoritats.
La conferència inaugural ha anat a càrrec del director general de JDA, Assessors Consultors Professionals, amb seu a Granollers, Joan Díaz, qui ha destacat la rellevància dels emprenedors quant al desenvolupament econòmic de la societat. 


L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha destacat que Can Muntanyola serà el "gran lloc on el món econòmic es pugui trobar i dibuixar el seu futur". Per la seva banda, Salvador Jorba ha subratllat durant el seu parlament que la reactivació econòmica que necessita el país “és una necessitat imperiosa i la màxima prioritat del Govern de la Generalitat, i no és possible sense el reconeixement i l’esforç dels empresaris i els treballadors.