Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra detenen una dona per furts en una residència geriàtrica al Maresme

query_builder   8 desembre 2012 10:24

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen una dona per furts en una residència geriàtrica al Maresme

·La detinguda, que era treballadora del centre, es feia amb les joies i objectes de valor dels residents per treure’n benefici econòmic
Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Premià de Mar van detenir el passat 26 de novembre, Montserrat PG, de 46 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Badalona, com a presumpta autora de sis furts a la residència d’avis en la qual treballava.
 
La investigació dels fets es va iniciar el passat mes de setembre, arran de la recepció de diverses denúncies de familiars de gent gran ingressada a la residència geriàtrica, situada a la localitat de Tiana. Els investigadors van constatar que entre els mesos de maig a octubre d’enguany s’havien produït almenys sis casos de sostracció de joies a les persones residents. Normalment la sostracció era efectuada de nit, mentre els seus propietaris dormien, o bé de dia mentre no duien les joies a damunt.  La investigació es va centrar en el personal treballador del centre, tant per la facilitat d’accés al lloc on van desaparèixer les joies i objectes personals sostrets, com per la seva relació directa amb els afectats. Es va poder constatar que una de les treballadores hauria venut joies l’endemà de la seva sostracció, la qual cosa va acotar les investigacions en aquesta persona.
 
Els agents van recollir prou indicis com per considerar que Montserrat PG hauria comès els furts de totes aquelles joies i objectes personals denunciats, per la qual cosa va ser detinguda com a presumpte autora de sis furts, delictes i faltes.
 
Cal destacar que  la majoria d’objectes sostrets, en la seva majoria joies, tenien un elevat valor sentimental per a les víctimes. L’arrestada va cometre els furts  aprofitant-se de la confiança dipositada en ella per part de les víctimes i de la seva condició de cuidadora per passar desapercebuda en la comissió dels furts.
 
  
La detinguda, després de declarar en dependències policials va quedar en llibertat i haurà de comparèixer davant de l’autoritat judicial quan sigui requerida.
 
 
Àrea de Comunicació
Granollers, 8 de desembre de 2012