Cultura

Aquest divendres s'estrenen en català 'El Hòbbit: un viatge inesperat' i 'El bosc' amb guió d'Alfred Sánchez Piñol

query_builder   13 desembre 2012 14:06

event_note Nota de premsa

Aquest divendres s'estrenen en català 'El Hòbbit: un viatge inesperat' i 'El bosc' amb guió d'Alfred Sánchez Piñol

El Hòbbit: un viatge inesperat
Demà divendres, 14 de desembre, s’estrenen en català els films El Hòbbit: un viatge inesperat i El bosc.
 
El Hòbbit: un viatge inesperat
El film dirigit per Peter Jackson, amb guió de Peter Jackson, Fran Walsh, Guillermo del Toro i Philippa Boyens s'estrena amb 34 còpies en català. El film ha estat doblat amb el suport del Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística.
 
El Hòbbit: un viatge inesperat és la primera part de l’adaptació de l’obra El Hòbbit, de JR Tolkien. Aquesta és la primera obra situada en l’univers mitològic de Tolkien que torna a aparèixer en l’obra El Senyor dels anells.
 
El Hòbbit Bilbo Saquet ha de fer un llarg viatge a la  Muntanya Solitària acompanyant 13 nans que volen recuperar el seu tresor, custodiat pel drac Smaug.
 
La pel·lícula es podrà veure en 3D a Cinesa Diagonal Mar, Cinesa Diagonal, Cinesa Heron City (Barcelona); Yelmo Abrera (Abrera); Yelmo Baricentro (Barberà del Vallès); Full HD (Cornellà de Llobregat); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Cinesa Sant Cugat, Yelmo Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès);  Cinesa Parc Vallès (Terrassa).
 
També es projectarà en format digital 2 D a les sales: Cinesa Diagonal Mar; Cinesa Diagonal; Cinesa Heron City; Cines Las Arenas; Yelmo Abrera (Abrera); Yelmo Baricentro (Barberà del Vallès); Full HD (Cornellà de Llobregat); Ocine Girona (Girona); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Cinesa Sant Cugat, Yelmo Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Cinema City (Santa Coloma de Gramenet); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Cinesa Parc Vallès (Terrassa) i Sucre (Vic).
 
En format 35 mm es projectarà a: Lauren Gracia (Barcelona); Cinemes JCA Alpicat (Alpicat);  Multicinemes.Figueres (Figueres); Cinema Albéniz (Girona); Multicinemes.Olot (Olot); Cinema Imperial (Sabadell); Cinebox Espai Gironès  (Salt) i Cinemes JCAValls (Valls).
 
Podeu trobar materials de les estrenes en alta definició a:
 
Més informació i sales d’estrena:
El bosc
El Bosc
 
El bosc s'estrena amb 26 còpies en català. La pel·lícula està dirigida per Óscar Aibar amb guió d’Alfred Sánchez Piñol i interpretada per Àlex Brendemühl, Tom Sizemore, Pere Ponce i Maria Molins. El film compta amb el suport del Departament de Cultura a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals.
 
Una família del Matarranya amaga un secret ancestral: prop del mas on viuen es poden veure, dues nits a l’any, unes llums misterioses que apareixen enmig del bosc i que interpreten com la porta a un altre món.
 
La pel·lícula es podrà veure en català a Gran Sarrià; Bosque; Palau Balaña; Heron City, Diagonal Mar, Comedia, Verdi, Lauren Horta, Icària (Barcelona); Megacine Badalona (Badalona); Cinemes Figueres (Figueres); Filmax Gran Via (L’Hospitalet de Llobregat); Full HD (Cornella); Bages (Manresa); Multicines Olot (Olot); Nou (Vic); Catalunya (Berga);  Majestic (Tàrrega); Parc Vallès (Terrassa); Funatic, Lauren Lleida,  (Lleida); JCA Valls (Valls); Albéniz (Girona); Lauren (Blanes); Lauren Viladecans (Viladecans); Lauren Reus (Reus); Lauren Garraf (Vilanova i la Geltrú); Ocine Platja d’Aro (Platja d’Aro). Al cinemes Icària de Barcelona el film es projectarà en versió original subtitulada a l’espanyol.
 
Podeu accedir als materials des de:
 
Més informació i sales d’estrena: