Drets Socials

Cartell

Art Jove a les Terres de l'Ebre 2012 obre portes al Casal de Joves de Gandesa

query_builder   15 desembre 2012 19:00

event_note Nota de premsa

Art Jove a les Terres de l'Ebre 2012 obre portes al Casal de Joves de Gandesa

 
L’alcalde de la capital i la coordinadora territorial de Joventut del Departament de Benestar Social i Família inauguren la mostra, que es podrà veure fins al 13 de gener
Cartell
La coordinadora territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre del Departament de Benestar Social i Família, Maria Teresa Marcelino, i l’alcalde de Gandesa i president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, han inaugurat aquesta tarda l’exposició itinerant Art Joves Terres de l’Ebre 2012 al Casal de Joves de Gandesa.
 
La mostra consta d’una  vintena d’obres (audiovisuals, instal·lacions i quadres) de temàtiques diverses. Els autors són sis artistes ebrencs que van ser seleccionats en la darrera convocatòria d’Art Jove Terres de l’Ebre: Elena Blesa, Carlos Oriol i Oriol Balcells, Isaura Castellà, Madalina Iulia i Lara Gombau. Tots sis passaran a formar part del catàleg de joves creadors del territori que han participat en aquesta iniciativa en les darreres vuit edicions.
 
Durant la inauguració, Maria Teresa Marcelino ha destacat el “talent” dels joves creadors de la demarcació. “Volem ubicar a primera línia als nostres joves artistes i donar-los suport en la seva creació perquè puguin entrar als circuits culturals”, ha dit la coordinadora territorial de Joventut.
 
Per la seva banda, Carles Luz ha agraït que el Departament de Benestar Social i Família dugui a Gandesa i a la Terra Alta les obres d’aquests joves, valors emergents de l’art de les comarques de l’Ebre.
 
 
Fins el 13 de gener
L’exposició es podrà veure al Casal de Joves de Gandesa (C. Enric Granados, s/n) fins el 13 de gener, els divendres i els dissabtes de 17 a 20 hores, i els diumenges d’11 a 13 hores.
 
Després de Gandesa, l’exposició es traslladarà a la Ribera d’Ebre i al Baix Ebre. Finalment, acabarà el seu recorregut a la Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya, a Barcelona, el març vinent.

2  

Fitxers adjunts

Cartell de la mostra Art Jove Terres de l'Ebre 2012

Cartell de la mostra Art Jove Terres de l'Ebre 2012
JPG | 109

Fotografia de l'acte d'inauguració

Fotografia de l'acte d'inauguració
JPG | 106