Agència de l'Habitatge de Catalunya

L'Agència de l'Habitatge lliura 13 pisos amb protecció oficial a Callús

Lloguers a partir de 158 euros mensuals

query_builder   13 desembre 2012 16:20

event_note Nota de premsa

L'Agència de l'Habitatge lliura 13 pisos amb protecció oficial a Callús

Lloguers a partir de 158 euros mensuals

Foto lliurament Callús
El secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, i l’alcalde de Callús, Enric Vall de Vilaramó, han lliurat avui les claus de 13 pisos amb protecció oficial al municipi de Callús (Bages).
 
Els pisos estan situats al carrer del Reverend Puigbó de Callús i n’hi ha sis de lloguer i set de lloguer amb opció de compra.
 
Els pisos de lloguer són de dos dormitoris, tenen una superfície entre 44 m2 i 57 m2 i el preu mensual del lloguer va de 158 a 197 euros.Tots tenen una plaça d’aparcament i un traster vinculats a l’habitatge. 
 
Els de lloguer amb opció de compra són de tres dormitoris, tenen una superfície entre 69 m2 i 74 m2 i el la renda mensual és de 222 a 243 euros. Els habitatges tenen una plaça d’aparcament vinculada. Als preus mensuals del lloguer cal afegir les despeses de comunitat i l’IBI.
 
Les persones adjudicatàries d’habitatges de lloguer amb opció de compra signaran un contracte d’arrendament per 10 anys i dins d’aquest termini podran disposar d’una opció de compra. Si opten per adquirir el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte, podran donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat de quotes abonades.

1  

Imatges

Foto lliurament habitatges Callús

Foto lliurament habitatges Callús 3191

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa lliurament Callús

Nota de premsa lliurament Callús
PDF | 41

`