Delegació a Madrid

Presentació de "Les nenes no haurien de jugar al futbol", de Marta Buchaca

query_builder   14 desembre 2012 19:30

event_note Nota de premsa

Presentació de "Les nenes no haurien de jugar al futbol", de Marta Buchaca

 
Dins del cicle “Dilluns de teatre al CCBlanquerna: Lectures dramatitzades de joves autors catalans”
 
Dilluns de Teatre a Madrid
 
El Centre Cultural Blanquerna (www.ccblanquerna.cat -c/ Alcalá, 44-), seu cultural de la delegació de la Generalitat de Catalunya a Madrid, presenta la tercera sessió del cicle que va iniciar el mes d’octubre amb el títol “Dilluns de teatre al CCBlanquerna: Lectures dramatitzades de joves autors catalans”, produït per l’actriu Carme Conesa.
 
L’estrena d’aquest cicle en català es va produir amb “El factor Luxemburg”, de Pere Riera, sota la direcció de Noé Dènia i l’actuació de Marta Calvó, Josep Linuesa i Vicenç Miralles.
 
La segona sessió, el 12 de novembre, va presentar “Satisfaction”, de Blanca Bardagil, amb els actors Marta Castellote, Sandra Marchena, Carles Goñi i Paula Sanabria sota la direcció de Pep Guinyol.
 
En aquesta ocasió tindrà lloc la dramatització de “Les nenes no haurien de jugar al futbol”, de Marta Buchaca.
Sinopsi: “Quan penses que estàs amb algú i alguna cosa trontolla de cop, comences a desconfiar de tot”. D'aquesta reflexió parteixen les vides de l’Anna, una nena de 12 anys, la Lídia, una noia de 30, i el Josep, un home de 50, els quals, després de patir un accident de trànsit, es veuen qüestionats pels seus familiars, que es troben a la sala d’espera de l’hospital sense saber qui són els accidentats, de què es coneixien, per què estaven junts i on es dirigien en el moment del sinistre. La intermitent arribada d’informacions contradictòries dels accidentats, el ball de nervis dels tres familiars i el joc psicològic que Marta Buchaca crea amb aquest thriller acabaran per encomanar al públic la incertesa i el neguit fins a l’últim minut.
 
Actors: Marina Salas, Marta Calvó i Rafa Delgado sota la direcció d’ Adriana Roffi.