Empresa i Treball

MODA

Custo Barcelona s'incorpora a la passarel·la del 080 Barcelona Fashion

query_builder   20 desembre 2012 12:00

event_note Nota de premsa

MODA

Custo Barcelona s'incorpora a la passarel·la del 080 Barcelona Fashion

 
·        Del 28 al 31 de gener, l’edifici del Disseny Hub Barcelona (DHUB) acollirà la nova edició del 080 Barcelona Fashion amb les propostes per a la temporada tardor-hivern 2013/2014 de prop d’una trentena de dissenyadors i marques, i comptarà novament amb la presència de Desigual, Mango i TCN.
 
·        En el marc del certamen, tindrà lloc la celebració de la primera edició de Barcelona Fashion Summit, un congrés adreçat al públic professional al voltant de l’actualitat del negoci de moda, promogut per la Generalitat i organitzat per Modaes.es
 
 
Custo Barcelona s’incorpora a la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc del 28 al 31 de gener de 2013 a l’edifici del Disseny Hub Barcelona (DHUB), ubicat a la plaça de les Glòries. L’onzena edició del certamen acollirà les propostes per a la temporada tardor-hivern 2013/2014 de prop d’una trentena de dissenyadors i marques, amb la participació novament de Desigual, Mango i TCN. En el marc del certamen, se celebrarà la primera edició del Barcelona Fashion Summit, un congrés professional al voltant de l’actualitat del negoci de la moda, promogut pel Consorci de Comerç de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) i  organitzat per Modaes.es.
 
Amb el 080 Barcelona Fashion, el Departament d’Empresa i Ocupació - mitjançant el CCAM -, aposta per una passarel·la en la que desfilin dissenyadors i marques consolidades, que contribueixi a reforçar els vincles entre disseny i indústria. Per això, com en les darreres edicions, participaran en el certamen una representació d’empreses de l’Associació Catalana del Tèxtil i la Moda.
 
27 marques i dissenyadors

Per ordre alfabètic: Aldomartins; Alexis Reyna; Bóboli; Brain&Beast; Celia Vela; Cóndor; Custo Barcelona; Desigual, Escorpión; Katarina Grey; Jan iú Més by Punto Blanco; Javier Simorra; Josep Abril, Juan Pedro Lopez; Justicia Ruano; Mango; Manuel Bolaño; Martinez Lierah; Miriam Ponsa; Naulover; Shipper&Arques; Sur; TCN; Torras; Who; Yerse; i Zazo&Brull. 
 

Barcelona Fashion Summit
La primera edició del Barcelona Fashion Summit (www.barcelonafashionsummit.com) tindrà lloc el proper 31 de gener a l’edifici del DHUB. Sota el títol Fashion 2020: horitzons de la gran distribució de moda, el congrés comptarà amb la presència de diversos experts i directius d’empreses de moda nacionals i internacionals. El congrés, promogut pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), està organitzat per Modaes.es, grup editorial de referència en el sector de la moda a nivell de l’Estat espanyol.