Bombers

Evacuació d'un bloc de pisos a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

L'incendi de dos vehicles al pàrquing soterrani ha malmès la instal·lació sanitària de l'edifici

query_builder   21 desembre 2012 21:01

event_note Nota de premsa

Evacuació d'un bloc de pisos a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

L'incendi de dos vehicles al pàrquing soterrani ha malmès la instal·lació sanitària de l'edifici

 
Els Bombers de la Generalitat han treballat, amb 5 vehicles d’aigua i 2 de comandament, per apagar l’incendi que s’ha declarat a un pàrquing soterrani de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental).
 
L’avís del foc s’ha rebut a les 17.33 hores, quan un particular ha trucat als serveis d’emergència per alertar de la sortida de fum negre per un respirador a l’encreuament del carrer Pau Casals amb el Passeig Torreblanca.
 
Els Bombers s’han dirigit fins al lloc del sinistre i han localitzat el focus de l’incendi al pàrquing soterrani de l’edifici situat al número 5-11 del Passeig Torreblanca. Amb l’ajut d’una càmera tèrmica, ja que la visibilitat era molt escassa, han apagat el foc i, posteriorment, han ventilat tot l’espai. L’incendi ha calcinat dos vehicles que s’hi trobaven a l’interior de l’aparcament i s’ha donat per extingit a les 18.12 hores.
 
Com a conseqüència de la temperatura han quedat malmesos els baixants de la instal·lació d’aigua de l’edifici. Tot i no haver cap afectació estructural a l’immoble, les condicions d’habitabilitat no són les més idònies.
 
El bloc de pisos consta de dues escales de 4 plantes, amb 4 pisos per planta. Els veïns dels 32 habitatges han estat evacuats provisionalment i han quedat a càrrec dels serveis municipals, que han valorat l’estat de l’edifici i no han considerat el reallotjament.  
 
Cerdanyola del Vallès, 21 de desembre de 2012
20.22 hores
`