Servei Català de Trànsit

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 28 al 30 de desembre

query_builder   30 desembre 2012 20:03

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 28 al 30 de desembre

Fins a les 20.00 hores d’aquest diumenge, no s’ha registrat cap accident mortal de trànsit a les carreteres i autopistes catalanes
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària interurbana catalana no ha registrat cap accident mortal des de les 15.00 h del divendres, dia 28 de desembre, fins a les 20.00 h d’avui diumenge 30 de desembre.
 
Pel que fa a la mobilitat, aquest diumenge s’ha desenvolupat en general amb fluïdesa a les carreteres i autopistes catalanes i aquesta tarda només s’han registrat 6 km de lentitud a la C-58 per un accident a Montcada i Reixac en sentit Trinitat i s’ha hagut de tallar un carril a la C-16 a Sallent per una topada entre dos vehicles.
 
Convé destacar que avui, sobretot al llarg del matí, hi ha hagut  bancs de boira densa a Lleida que han afectat a diverses vies de la demarcació. A més, s’han produït dos accidents, un a la N-II a Bàscara i un altre a la TV-2241 a Querol, que han provocat retencions puntuals al punt de l’accident.
 
Dissabte la circulació va ser còmoda i fluïda a la majoria de vies. Només hi va haver tres afectacions, totes elles derivades d’accidents. La més important es va produir a la C-17 a l’Ametlla del Vallès on van topar vuit vehicles en una col·lisió múltiple i això va provocar retencions.
 
Divendres a la tarda la circulació va ser l’habitual i només van haver-hi problemes per un transport especial que va afectar a tres vies i un accident a l’A-2 a Sant Feliu de Llobregat que va provocar una mica de retenció.
 

1  

Fitxers adjunts

Balanç incidències més destacades cap de setmana del 28 al 30 desembre

Balanç incidències més destacades cap de setmana del 28 al 30 desembre
PDF | 83

`