Bombers

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta nit en dos incendis d'habitatges

query_builder   31 desembre 2012 07:38

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta nit en dos incendis d'habitatges

Incendi en un habitatge de les Franqueses del Vallès amb quatre ferits lleus
 
A les 20.55 hores d’ahir el vespre, els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’un petit incendi al número 22 del carrer Ponent de les Franqueses del Vallès. El foc fa afectar a una cortina de plàstic d’una galeria i ampolles de lleixiu que hi havia al costat, generant molt de fum que va afectar a tot el pis, l’escala i el pis superior.
 
Dues persones del pis superior a l’afectat per l’incendi, van ser evacuats amb les unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital de Granollers per intoxicació lleu de fum. Així mateix, dos agents de la Policia Local també van ser atesos al mateix hospital per haver inhalat fum.
 
Al lloc, van treballar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat que van poder donar per controlat l’incendi pocs minuts després de les 22.00 hores de la nit. Posteriorment, van revisar tots els pisos de l’edifici, així com també van ventilar la zona.
 
 
Quatre ferits en l’incendi d’una llar de foc a Coll de Nargó
 
A les 02.34 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un altre incendi en una casa de Coll de Nargó. Es tracta d’un incendi a la llar de foc, on han  rebentat els tubs de l’aigua i han provocat ferides per cremades a quatre persones. Totes aquestes han estat evacuades amb l’ambulància del SEM a l’Hospital de Tremp amb cremades del 3 al 7 % a cara, mans i cames.
 
Al lloc, han treballat dues dotacions que s’han assegurat que la llar de foc, única part afectada de l’habitatge, estigués ben apagada i han fet inspecció a la resta d’immoble.
 
Cerdanyola del Vallès, 31 de desembre de 2012
07.30 hores