President

El president Mas durant l'atenció als mitjans

President Mas: "Amb la mort del doctor Broggi ens ha deixat un home bo i savi i un bon patriota"

query_builder   31 desembre 2012 20:01

event_note Nota de premsa

President Mas: "Amb la mort del doctor Broggi ens ha deixat un home bo i savi i un bon patriota"

  • El cap de l'Executiu assenyala que Moisès Broggi "devia estar content aquests darrers mesos amb aquesta Catalunya que emergeix"
El president ha atés els mitjans de comunicació per valorar la figura del doctor Broggi
El president ha atés els mitjans de comunicació per valorar la figura del doctor Broggi
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat aquesta tarda, en declaracions als mitjans de comunicació, que “amb la mort del doctor Broggi ens ha deixat un home bo i un home savi” i, a més “un molt bon patriota”. El cap de l’Executiu ha assenyalat també que Moisès Broggi, mort avui a Barcelona als 104 anys d’edat, “devia estar content aquests darrers mesos amb aquesta Catalunya que emergeix des del punt de vista de sentiments, de projecte i de recerca de la seva plenitud nacional”. “Estic convençut que a un patriota com el doctor Broggi li ha agradat i vull pensar que ens seguirà ajudant perquè puguem fer aquest camí”, ha afirmat.
 
El cap de l’Executiu també ha remarcat que el doctor Broggi s’estimava les persones, a través de la seva professió de metge, però també estimava el seu país, Catalunya, “pel qual s’havia destacat per defensar-lo, estimar-lo, per intentar-lo projectar i donar-li prestigi”.
 
Artur Mas ha expressat el seu desig que exemples com els del doctor Broggi “vagin quallant en la nostra societat i es converteixin en referents, en models, i en fars de llum que il·luminin la gent del país”. “En aquests moments de boira espessa, testimonis com els del doctor Broggi poden servir com a far de llum per intentar guiar-nos a tots plegats”, ha reblat.

1  

Imatges

El president en l'atenció als mitjans

El president en l'atenció als mitjans 725

`