Educació

La consellera Rigau presideix el 25è aniversari de l'Institut Mare de Déu de la Candelera de l'Ametlla de Mar

query_builder   4 febrer 2013 14:41

event_note Nota de premsa

La consellera Rigau presideix el 25è aniversari de l'Institut Mare de Déu de la Candelera de l'Ametlla de Mar

 
Ametlla de Mar 04.02.13
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha afirmat aquest matí que l’autogovern ha fet possible la creació de centres escolars, en referència a l’Institut Mare de Déu de la Candelera de l’Ametlla de Mar, que aquest matí ha celebrat el seu 25è aniversari. La consellera, que ha presidit l’acte, també ha explicat que la construcció d’aquest institut es va demanar quan feia només cinc anys que s’havia recuperat l’autogovern i que “celebrar 25 anys és important perquè hem de ser capaços de valorar les coses que hem aconseguit i prendre consciència del que costa mantenir-les”.
 
La titular d’Ensenyament ha destacat la labor del professorat de l’institut durant aquests 25 anys i la importància de la formació. En aquest sentit, ha assegurat que “sense formació no hi ha futur” i que “la millor herència que ens poden donar és garantir la formació, que no és un regal sinó una oportunitat”. També ha dit que a banda dels coneixements bàsics, com les matemàtiques, la llengua o l’anglès, són molt importants elements com la convivència i el respecte. 
 
Durant la visita Rigau ha descobert la placa commemorativa del 25è aniversari del centre ha signat el llibre d’honor de l’institut. També hi han estat presents l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Andreu Martí; el director dels serveis territorials a les Terres de l’Ebre, Antoni Martí; i el delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Francesc Xavier Pallarès.
 
 
4 de gener de 2013