Delegació a Barcelona

Fernando Brea visita Esparreguera i participa a la Junta Local de Seguretat

query_builder   7 març 2013 15:56

event_note Nota de premsa

Fernando Brea visita Esparreguera i participa a la Junta Local de Seguretat

Aquest matí el delegat ha fet una visita institucional a l’Ajuntament d’Esparreguera (Baix Llobregat), s’ha reunit amb l’alcalde, Joan-Paül Udina,  i ha participat a la reunió de la Junta Local de Seguretat.
Generalitat de Catalunya
 
 
El delegat ha estat rebut per l’alcalde, Joan-Paül Udina, ha signat el llibre d’honor i ha mantingut una prèvia reunió de treball. L’alcalde li ha explicat els trets més característics de la configuració del municipi, que es vertebra al voltant de quatre nuclis de població.
 
És de destacar la tasca duta a terme pel consistori. El conjunt de forces polítiques que conformen l’actual govern, després de les eleccions de 2011, ha estat capaç de capgirar la situació pressupostària negativa que arrossegava anteriorment l’Ajuntament.  La bona gestió duta a terme va fer tancar els pressupostos de 2012 amb un romanent positiu de tresoreria de quatre milions d’euros. Per aconseguir aquests bons resultats ha estat determinant l’aplicació de mesures de contenció de les despeses, sense renunciar a la política prioritària d’atenció als ciutadans.
 
Pel que fa a l’avaluació de dades presentades a la Junta Local de Seguretat, és de subratllar el descens del 10,5% de delictes durant l’exercici de 2012. D’altra banda, la policia ha organitzat fins 28 actes de presentació de mesures preventives de seguretat ciutadana i civil, que han comptat amb una assistència conjunta de prop de 900 persones.