Palau Robert

Col·loqui sobre l'evolució de la fotografia de la publicitat, al Palau Robert

query_builder   12 març 2013 09:35

event_note Nota de premsa

Col·loqui sobre l'evolució de la fotografia de la publicitat, al Palau Robert

Els fotògrafs Joan Garrigosa, Josep Maria Roca i Eduard Olivella protagonitzaran el col·loqui "Evolució de la fotografia de publicitat" el dijous 14 de marc,  a les 19 hores, a la Sala d'Actes de les Cotxeres, coincidint amb l'exposició "20 Anys de Premis LUX. Una mirada a la fotografia professional".
Exposició dels Premis Lux
Els fotògrafs exposaran el seu punt de vista sobre l’evolució i la situació actual de la fotografia publicitària i la seva visió com a fotògrafs, en un debat moderat per Joan Roig, fotògraf i president de l'Associació de Fotògrafs Professionals d'Espanya.
Aquest és el tercer debat dins el cicle dels Retrobaments AFP al Palau Robert, amb motiu de l'exposició dedicada als Premis Lux. El mes de gener passat es va celebrar el primer col·loqui sobre fotografia de l’alimentació, en el qual van intervenir el cuiner Ferran Adrià i els fotògrafs d'alimentació Francesc Guillamet i Xavier Galí. El segon debat, al febrer, es va centrar en la fotografia de moda, i hi van intervenir el dissenyador Josep Abril, i els fotògrafs Manuel Outumuro i Bela Adler.