Territori

Impuls a la redacció del PDI Martorell-Abrera

query_builder   20 març 2013 12:03

event_note Nota de premsa

Impuls a la redacció del PDI Martorell-Abrera

El document abordarà la problemàtica existent en relació a l’encaix de les infraestructures viàries i ferroviàries dels municipis de Martorell, Abrera, Sant Esteve Sesrovires, Castellví de Rosanes, Olesa de Montserrat i Esparreguera.
 
La Comissió de Política Territorial i d’Urbanisme de Catalunya (CPTUC) va donar llum verd ahir a l’inici de la redacció del pla director d’infraestructures (PDI) Martorell-Abrera.
 
Aquest instrument de planejament abordarà la problemàtica existent en relació a l’encaix de les infraestructures viàries i ferroviàries de sis municipis del Baix Llobregat, com són Martorell, Abrera, Sant Esteve Sesrovires, Castellví de Rosanes, Olesa de Montserrat i Esparreguera.
 
L’objectiu del Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) és dotar la zona d’una estructura general coherent que permeti, després, un desenvolupament dels planejaments municipals. És per aquest motiu que la CPTUC va acordar impulsar l’inici de la redacció d’un nou PDI que abasti, estrictament, els aspectes relacionats amb les infraestructures. El desenvolupament urbanístic quedarà, doncs, per a una futura figura de planejament.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 123