Bombers

Serveis rellevants dels Bombers de la Generalitat d'anit

query_builder   4 abril 2013 08:10

event_note Nota de premsa

Serveis rellevants dels Bombers de la Generalitat d'anit

22:16 hores. Accident de transit mortal al casc urbà de Lleida (Segrià)
 
Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat treballaren ahir vespre en un accident de trànsit entre un camió i una motocicleta dins el nucli de Lleida, a l’encreuament de l’avinguda Alcalde Porqueres amb Prat de la Riba. El xoc va provocar la mort del conductor de la moto, un home de 48 anys. El conductor i únic ocupant del camió, del qual no es te cap identificació, va sortir il·lès.
 
 
22:44 hores. Incendi a l’entrada d’un edifici d’Almacelles (Segrià) amb quatre intoxicats lleus per fum
 
Set vehicles dels Bombers de la Generalitat es van mobilitzar anit per treballar en un incendi d’habitatge al carrer Estació, número 59, d’Almacelles. L’avís del foc es va rebre a tres quarts d’onze de la nit, quan un particular trucà al servei d’emergència per avisar que es veia molt de fum a l’immoble, una casa vella de dues plantes.
 
L’incendi cremà unes fustes, una bicicleta, un cotxet de nen i d’altres estris que hi havia a l’entrada i els Bombers ho apagaren en poc menys d’un quart d’hora.
 
Una  jove de 19 anys i tres menors (de 7, 2 i menys d’1 any) van ser evacuats a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida per intoxicació lleu provocada pel fum.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 4 d’abril de 2013
07.42 hores