Educació

La consellera Rigau demana als membres del Consell Escolar que evitin que les activitats reivindicatives trenquin el clima escolar

query_builder   9 abril 2013 19:42

event_note Nota de premsa

La consellera Rigau demana als membres del Consell Escolar que evitin que les activitats reivindicatives trenquin el clima escolar

  • La consellera d’ensenyament ha demanat que els actes reivindicatius i les protestes s’aturin a la porta de l’escola.

 

  • Ha demanat que preservin les aules com espai de convivència i aprenentatge

 


  • Ha recordat que en horari lectiu els infants han de ser a les aules.
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha demanat aquesta tarda als membres del Consell Escolar de Catalunya que evitin que les activitats reivindicatives trenquin el clima escolar de les aules. Ho ha dit durant la reunió del plenari del Consell en què ha exposat els criteris de l’oferta educativa a infantil, primària i secundària.
 
La titular d’Ensenyament ha explicat que l’objectiu comú ha de ser que la crispació no es traslladi a les aules: “m’ha semblat oportú fer aquest raonament atès que diverses entitats han proposat que aquest mes d’abril hi hagi actuacions de protesta” que inicialment estan dirigides a posicionar-se contra la LOMCE.
 
Rigau ha explicat que en el Consell hi ha hagut un “diàleg franc i clar” demanant que la tranquil·litat i serenitat en els centres docents sigui garantit, que la conflictivitat no entri a les aules, i respectant les manifestacions i protestes que es puguin realitzar fora. La consellera ha posat com a exemple que si es fan protestes amb nens en horari escolar, no els atendrà. Ha afirmat que “hem avisat que si venen amb els nens no els rebrem, en horari lectiu els nens no han de ser utilitzats per reivindicacions i actes de mobilització”.