Bombers

Els Bombers de la Generalitat donen per extingit l'incendi que ha afectat una nau industrial a Sant Vicenç de Castellet

query_builder   26 abril 2013 18:38

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat donen per extingit l'incendi que ha afectat una nau industrial a Sant Vicenç de Castellet

 
Poc després de les 17.00 hores d’aquesta tarda, els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l’incendi que ahir la tarda va cremar una nau al carrer Indústria del Polígon Industrial Les Vives, a Sant Vicenç de Castellet.
 
L’incendi ha cremat pràcticament 2.500 m2 d’una nau amb una superfície total aproximada de 4.300 m2. La resta, s’hauria vist totalment afectada pel fum i puntualment per la temperatura. A l’interior de la nau s’hi desenvolupen diverses activitats que corresponen a empreses diferents. En aquest sentit, a la fàbrica de pintures, Montana Colors S.L, ha cremat totalment la zona de producció, però els dos espais de magatzem s’haurien vist molt lleument afectats per l’incendi. D’altra banda, el magatzem que l’empresa Filatures Duramex tenia a la nau s’ha vist totalment afectat pel foc, així com l’activitat de Clima Ainé SCCL, que ha quedat afectada per l’incendi en la seva totalitat . Finalment, dues empreses més, un taller-serralleria i una empresa de material elèctric, han quedat afectades pel fum.
 
Al llarg del dia d’avui, diverses dotacions dels Bombers han estat inspeccionant les zones afectades per l’incendi i remullant punts calents.