Bombers

Una delegació de bombers de Suècia visita la Regió d'Emergències de Girona dels Bombers de la Generalitat

query_builder   27 abril 2013 10:23

event_note Nota de premsa

Una delegació de bombers de Suècia visita la Regió d'Emergències de Girona dels Bombers de la Generalitat

Avui, una delegació d’oficials-instructors dels Bombers de la regió de Karlstad (Suècia), formada per 14 membres, visita la Regió d’Emergències de Girona per conèixer de primera mà com s’organitzen i treballen els Bombers de la Generalitat.
 
Es preveu que la visita comenci, a les 11.00 hores del matí, amb una xerrada informativa sobre el cos dels Bombers de la Generalitat a la sala d’actes del mateix hotel de Sant Feliu de Guíxols on s’hostatgen. Tot seguit, i després del dinar, se’ls farà una visita guiada pels parcs de bombers de Calonge, Palafrugell i, finalment, Roses.
 
Al parc de Roses es farà, pels volts de les 20.00 hores, una exhibició de rescat de víctimes en accidents de trànsit amb els equips de bombers dels parcs de Figueres, la Jonquera i Roses que van participar en el concurs d’excarceració del passat mes de març a Lleida.
 
La visita es tancarà amb un sopar de cloenda que comptarà amb la presència de l’alcalde de Roses, Carles Pàramo, i el cap de la Regió d’Emergències de Girona, Enric Cano, entre altres autoritats i comandaments dels Bombers de la Generalitat. Així mateix, també comptarà amb l’assistència de representants del cos de Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Civil, del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), dels Agents Rurals i de la Policia Local.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 27 d’abril de 2013
10.00 hores