Salut

Reordenació de l'atenció primària del Grup Mutuam

query_builder   15 maig 2013 17:27

event_note Nota de premsa

Reordenació de l'atenció primària del Grup Mutuam

 
Mutuam deixarà de prestar serveis en l’àmbit territorial del Bages a partir de l’1 de juny
 
La reordenació no suposarà canvis per a la majoria d’usuaris
 
L’any 2009 el Servei Català de la Salut (CatSalut) i Mutuam van iniciar un procés de reordenació de les seves estructures d’atenció primària a diferents territoris de Catalunya. L’atenció primària contractada des de fa anys pel CatSalut a Mutuam deriva de l’atenció que històricament prestava aquesta mutualitat als pensionistes del tèxtil.
 
La reordenació que du a terme el CatSalut, d’acord amb Mutuam, garanteix la continuïtat de la prestació que tot el col·lectiu d’usuaris rebia, a través de la xarxa assistencial pública.
 
A partir d¡ara, tots els usuaris de Mutuam rebran una carta al domicili indicant quin és el CAP que els correspon i la delegació de Mutuam a Manresa estarà oberta, fins un mes després de la data de cessament de l’activitat, per tal d’informar a qualsevol usuari que ho requereixi.
 
Al Bages, segons dades a 30 d’abril de 2013, hi ha 3.900 usuaris de Mutuam distribuïts en 57 nuclis i municipis de la comarca. Molts d’aquest usuaris no notaran cap canvi en la seva assistència, perquè ja són atesos pels mateixos professionals que se’ls assignarà.
 
També a partir del dia 1 de juny, les visites als especialistes de la delegació de Mutuam, passaran a fer-se a les consultes externes d’Althaia.