Delegació a Barcelona

Visita institucional a Santa Perpètua de Mogoda

query_builder   28 maig 2013 11:23

event_note Nota de premsa

Visita institucional a Santa Perpètua de Mogoda

Fernando Brea ha visitat l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda Vallès Occidental), ha signat en el llibre d’honor i s’ha reunit amb l'alcaldessa, Isabel Garcia, i els tinents d'alcalde, Joan Mestres i Manel Llord.
Generalitat de Catalunya
 
 
El delegat ha recollit les demandes que planteja el consistori, com ara  la problemàtica ferroviària de les línies R3 i R8 i l'agenda estratègica, amb actuacions rellevants com els projectes de l'Eix de la riera de Caldes, que el delegat destaca com a fórmula adequada per sortir de la crisi i fomentar l'ocupació.
El dia 21 proppassat es va constituir l'Associació ‘Àmbit B30’ de la que forma part un total de 23 municipis, entre els quals l'Ajuntament de Santa Perpètua, a més d’universitats, sindicats, patronals, parcs tecnològics i empreses del Vallès i del Baix Llobregat. L’objectiu és convertir la zona en un dels principals pols industrials i de manufactura avançada del sud d'Europa.
 
Àmbit B30
Àmbit B30 ha nomenat president a l'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ocupa una de les vuit vicepresidències, la del grup de municipis de la B30, mentre que les altres vicepresidències recauen en els ajuntaments de Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès, la Cambra de Comerç de Sabadell, CCOO, l’UAB i el Centre Tecnològic Ascamm.
Aquesta ha estat la segona visita al municipi per part del delegat del Govern, Fernando Brea, després de la reunió del comitè d'avaluació i seguiment de la Llei de barris, celebrada el proppassat mes de març.