Delegació a Girona

La Secció de Serveis Socials en l'Àmbit Penal del Departament de Justícia s'incorpora a la seu de la Generalitat a Girona

query_builder   30 maig 2013 17:21

event_note Nota de premsa

La Secció de Serveis Socials en l'Àmbit Penal del Departament de Justícia s'incorpora a la seu de la Generalitat a Girona


La Secció de Serveis Socials en l’Àmbit Penal del Departament de Justícia s’incorpora a partir de demà divendres, 31 de maig, a la seu de la Generalitat a Girona. L’Oficina es trobava situada en un pis del carrer Illa Formentera, 24, de Girona.
 
Amb la incorporació de la Secció de Serveis Socials en l’Àmbit Penal, els ciutadans podran fer les seves gestions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Generalitat a Girona. La integració del servei comporta que hi haurà 9 persones més treballant a la primera planta de l’Edifici.
 
La incorporació de la Secció de Serveis Socials en l’Àmbit Penal a la seu s’emmarca en la voluntat de donar continuïtat al model de la Generalitat Girona, que inclou l’agrupació de la majoria dels diversos serveis territorials en un edifici únic. La integració de les unitats administratives de Girona pretén assegurar l’accessibilitat, l’apropament a la ciutadania i la prestació de serveis de qualitat, amb l’objectiu de racionalitzar i optimitzar els recursos operatius amb l’aplicació d’economies d’escala i serveis comuns únics.