Bombers

Localitzat el cos sense vida de la dona desapareguda ahir a Os de Balaguer (Noguera)

query_builder   2 juny 2013 10:41

event_note Nota de premsa

Localitzat el cos sense vida de la dona desapareguda ahir a Os de Balaguer (Noguera)

 
 
Minuts abans de les 10 del matí l’helicòpter dels Bombers de la Generalitat ha localitzat el cos sense vida de la dona desapareguda ahir vespre a la zona d’Os de Balaguer (Noguera). El cos es troba a un lloc de difícil accés entre els nuclis d’Alberola i Tragó de Noguera.
 
La recerca començà ahir vespre a les 17.25 hores, quan els serveis d’emergència
reberen l’avís de la desaparició d’una dona de 62 anys i veïna d’Alfarràs que havia sortit d’excursió per la zona amb el seu fill i havia agafat un camí distint de tornada. Va ser el seu fill qui trucà per alertar que havien passat unes hores i no havia tornat.
 
Immediatament s’activà el dispositiu de recerca, amb 15 dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre les quals hi havia l’helicòpter, el Grup Caní de Recerca i el Grup d’Actuacions Especials. A més a més, també hi participaren  3 patrulles del Cos dels Mossos d’Esquadra.
 
L’operatiu ha estat treballant tota la nit per rastrejar la zona per terra i ha estat al matí, amb la incorporació de nou de l’helicòpter, quan s’ha localitzat el cos sense vida de la dona, a un lloc de molt difícil accés.
 
Ara, els Mossos d’Esquadra procediran a l’aixecament del cadàver i obriran les diligències oportunes per esbrinar les causes de la mort.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 2 de juny de 2013
10.20 hores