Delegació a Barcelona

25è aniversari de la Fundació CETMO

query_builder   5 juny 2013 18:01

event_note Nota de premsa

25è aniversari de la Fundació CETMO

El delegat del Govern, Fernando Brea, ha assistit aquesta tarda a la celebració del 25è aniversari de la creació de la Fundació Centre d’Estudis del Transport per a la Mediterrània Occidental (CETMO), en un acte presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i que ha tingut lloc a Barcelona, a la seu del Foment del Treball Nacional.
Generalitat de Catalunya
 
 Han participat, a més del conseller, el president de la Fundació, Enric Ticó, que és el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i el president d’honor de  la mateixa Fundació, Alfredo Molinas. L’acte central ha comptat amb el  secretari general de l’International Transport Forum (ITF), José Viegas, que ha ofert una conferència sobre els reptes que encara el sector del transport a curt termini, i que ha destacat les capacitats del CETMO per superar els reptes de la mobilitat del transport.
 
La Fundació CETMO es va crear l’any 1988 a iniciativa de les principals organitzacions i associacions professionals representatives del transport a l’Estat espanyol i també de les administracions públiques competents. El seu objectiu és donar suport al CETMO, que centra la seva activitat en el desenvolupament d’estudis per a la cooperació, el foment de l’economia i la millora cel sector del transport.
 
A l’acte també han assistit el secretari d’Infraestructures i Mobilitat i vicepresident de la Fundació CETMO, Ricard Font; i el director general de Transport Terrestre del Ministeri de Foment, que també vicepresideix l’entitat.