Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Els Departaments d'Agricultura i d'Empresa i Ocupació organitzen el seminari "Com vendre productes alimentaris als Estats Units"

query_builder   10 juny 2013 17:18

event_note Nota de premsa

Els Departaments d'Agricultura i d'Empresa i Ocupació organitzen el seminari "Com vendre productes alimentaris als Estats Units"

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a través de Prodeca, i el Departament d’Empresa i Ocupació, a través d’ACCIÓ, organitzen un seminari sobre “Com vendre productes alimentaris als Estats Units” demà dimarts, dia 11 de juny.
 
El seminari, que compta també amb la participació de l’associació empresarial Catalonia Gourmet, s’adreça a empreses agroalimentàries que tinguin interès en el mercat nord-americà i en el projecte Catalan Gourmet USA, que impulsa el Centre de Promoció de Negocis de la Generalitat a Miami.
 
Un total de 40 empreses s’han inscrit en aquest jornada formativa que pretén, a més de transmetre les tendències de consum alimentari als Estats Units, facilitar informació sobre les eines que la Generalitat de Catalunya posa a disposició del sector agroalimentari per impulsar-ne la internacionalització.
 
Estats Units és un dels principals mercats alimentaris del món, amb més de 300 milions de consumidors i un volum de negoci en la transacció alimentària d’1,3 bilions de dòlars. Es tracta, a més, d’un dels principals mercats de destí del sector agroalimentari català fora de la Unió Europea. Concretament, l’any 2012 es va situar en el lloc 11è en el rànquing de mercats de destí, darrere dels Països Baixos i per sobre de Bèlgica, amb unes vendes globals en l’apartat agroalimentari de 218 milions d’euros.
 
 
 
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.