Cultura

Avui divendres, s'estrenen en català 'Menú degustació' i 'Insensibles'

query_builder   14 juny 2013 13:56

event_note Nota de premsa

Avui divendres, s'estrenen en català 'Menú degustació' i 'Insensibles'

Menú Degustació
Aquest divendres, s’estrena en català Insensibles, i Menú degustació. Els films compten amb el suport del Departament de Cultura.
 
Menú degustació
És un film dirigit per Roger Gual i interpretat per Jan Cornet, Claudia Bassols, Vicenta N’Dongo, Fionnula Flanagan, Stephen Rea i Togo Igawa.
 
Amb un any d’antelació en Marc i la Raquel aconsegueixen reservar taula en un dels millors restaurants del món, en un racó de la Costa Brava. Quan arriba el dia escollit resulta que en realitat ells ja fa temps que no estan junts, però no per això renuncien a la cita.
 
El film es podrà veure a les sales: Multicinemes Arenys (Arenys de Mar); Arenas Multicines, Bosque Multicinemes, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa Heron City, Comedia (Barcelona); Cinemes El Punt (Cerdanyola del Vallès); Full HD (Cornellà de Llobregat); Cinema Alhambra (Garriga, la); Cinemes Albèniz (Girona); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers (Granollers); Filmax Gran Via (L’Hospitalet de Llobregat); Espai Funàtic (Lleida); Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Ocine Platja d’Aro (Castell-Platja d’Aro); Multicines Roses (Roses); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Imperial (Sabadell); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Ocine El Vendrell (El Vendrell); Cinema Vigatà (Vic); Ocine Vila-seca (Vila-seca); Sala Augusta (Palma, Mallorca) VOSE; Ocine Aqua (València) VOSE.
 
Podeu trobar material de l’estrena a:
 
Més informació i sales d’estrena:
Insensibles
Insensibles
És un film dirigit per Juan Carlos Medina, i interpretat per Àlex Brendemühl; Juan Diego, Tómas Lemarquis, Derek de Lint, Irene Montalà, Félix Gómez i Bea Segura.
 
Després d’un accident de cotxe, un brillant neurocirurgià descobreix que té càncer i necessita un transplantament de medul·la. Quan acudeix als seus pares per demanar ajut, surt a la llum una antiga història del passat. El protagonista descobreix que durant la guerra civil un grup de nens va néixer amb una estranya peculiaritat, la insensibilitat al dolor físic.
 
El film es podrà veure a les sales: Cines Verdi; Cinesa Diagonal; Cinesa Heron City; Comedia Renoir Floridablanca; Yelmo Cines Icaria (Barcelona); Full HD (Cornellà de Llobregat); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers (Granollers); Filmax Gran Via (L’Hospitalet de Llobregat); Espai Funàtic (Lleida); Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Multicines Eix Macià (Sabadell); Yelmo Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); Multicines Sucre (Vic)
 
Podeu trobar material de l’estrena a:
 
Més informació i sales d’estrena: