Bombers

Nau Vilafranca

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant per extingir l'incendi que afecta des d'ahir una indústria de catifes a Vilafranca del Penedès

query_builder   27 juny 2013 10:53

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant per extingir l'incendi que afecta des d'ahir una indústria de catifes a Vilafranca del Penedès

  • Una desena de dotacions continuen llançant aigua des de fora per apagar les flames
  • No es pot accedir a l’interior de la nau, ja que l’estructura és molt inestable
  • No hi ha hagut cap ferit i tampoc cap evacuat, ja que els tots els treballadors havien sortit de l’edifici
 
 
Els Bombers de la Generalitat continuen treballant, amb 10 dotacions, per sufocar l’incendi que afecta una nau industrial del polígon “Els Domenys”, a Vilafranca del Penedès, des de la tarda d’ahir.
 
L’incendi està estabilitzat, però els efectius no han pogut accedir a l’interior de la nau, ja que hi ha un seriós perill d’esfondrament de tota l’estructura. Els efectius dels Bombers treballen des d’ahir llançant aigua des de fora, tractant de reduir la intensitat de les flames. El foc, les causes del qual no es podran començar a investigar fins que no acabin la seva tasca els Bombers, han afectat la totalitat de la nau, que té una hectàrea de superfície.
 
Els Bombers han protegit des del començament la nau del costat, que no ha quedat afectada. La que crema pertany a una empresa de fabricació de catifes i altre material interior per a vehicles. Cap persona no ha resultat ferida. En arribar els Bombers, ja no hi havia ni una sola persona a l’interior de la nau.
 
Cerdanyola del Vallès, 27 de juny de 2013
10.44 hores

1  

Imatges

Bombers de la Generalitat treballant a l'incendi d'indústria Vilafranca

Bombers de la Generalitat treballant a l'incendi d'indústria Vilafranca 2212

`