Protecció Civil

Protecció Civil: mor un home de 65 anys a Cunit després de rescatar del mar dos nens que no en podien sortir

query_builder   27 juny 2013 21:48

event_note Nota de premsa

Protecció Civil: mor un home de 65 anys a Cunit després de rescatar del mar dos nens que no en podien sortir

El Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya CECAT, de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat, ha rebut avís avui de la mort d'un home de 65 anys a la platja de Cunit (Baix Penedès), després que hagués rescatat dos menors d'edat.

Diverses paersones s'han llençat a l'aigua per rescatar-los i han aconseguit treure'ls sans i estalvis de la zona on es banyaven, on sembla que s'havia format un remolí amb les onades. Malauradament, un home de 65 anys, veí de l'Hospitalet de Llobregat, ha mort després de tornar a la sorra, entrar en parada cardiorespiratòria i no poder ser reanimat a pesar dels esforços dels efectius dels cossos d'emergències.

L'avís ha entrat al telèfon 112 a les 19.47 h, quan diversos testimonis han alertat que dos nens no podien sortir de l'aigua en una zona propera a un espigó, a l'alçada del Passeig Marítim 5 de Cunit. Ràpidament s'han desplaçat al lloc dels fets cinc unitats dels Mossos d'Esquadra, 3 ambulàncies del SEM, un metge del CAP de Cunit i diverses dotacions de Policia Local.

Els efectius del SEM han intentat reanimar-lo durant més de mitja hora, fins que finalment s'ha declarat la seva mort a les 20.42 h.