Empresa i Treball

Mig segle d'indústria i moda al Palau Robert

query_builder   27 juny 2013 19:31

event_note Nota de premsa

Mig segle d'indústria i moda al Palau Robert

El conseller en la inauguració de l'exposició del Prêt-à-porter
El conseller en la inauguració de l'exposició del Prêt-à-porter
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha inaugurat al Palau Robert de Barcelona l’exposició ‘Barcelona Prêt-à-Porter 1958-2008. Mig segle d’indústria i moda. Col·lecció tèxtil Antoni de Montpalau’, una mirada retrospectiva a 50 anys d’història de la moda que podrà visitar-se fins el 30 de març de 2014.  La mostra, que compta amb el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM,  s’estructura amb material de la col·lecció tèxtil Antoni de Montpalau i incorpora més de 300 peces, imatges d’arxiu i filmacions dels dissenyadors més rellevants, i també de marques, confeccionistes i tallers d’aquest mig segle de moda.
 
En la seva intervenció, Puig ha destacat que “poques vegades una exposició reuneix tant públic i d’edat tan diversa . I és que aquesta mostra recull experiències, emocions i sentiments però, sobretot, l’exposició recull tot un compromís de futur”, ha dit el conseller.
 
L’acte d’inauguració ha comptat també amb la presència del secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres; el director general de Comerç, Josep Maria Recasens; el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès; el gerent del CCAM, Miquel Rodríguez; i  el comissari de l’exposició, Josep Casamartina.