Drets Socials

La consellera Munté visita els Serveis Territorials del Departament a Tarragona per presentar la nova directora

query_builder   10 juliol 2013 12:59

event_note Nota de premsa

La consellera Munté visita els Serveis Territorials del Departament a Tarragona per presentar la nova directora

Anna Vendrell és des d’avui la nova directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona
Foto1
La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha visitat aquest matí les dependències dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona per presentar la nova directora territorial, Anna Vendrell.
 
Anna Vendrell i Mañós, de Tarragona, és des d’avui la nova directora dels Serveis Territorials del Departament de Benestar Social i Família a Tarragona. Vendrell és funcionària del cos superior de la Generalitat i treballa a l’Administració des de 1987. La seva darrera destinació era la de cap de secció d’informació, valoració i seguiment del Servei d’Atenció a les Persones dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona.
 
Els Serveis Territorials de Tarragona comprenen l’àmbit territorial de les comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès.
 
La nova directora té ara les funcions, entre altres, de coordinar l’actuació al territori de les unitats del Departament de Benestar Social, gestionar el personal i la concessió de subvencions en aquest àmbit territorial i supervisar la situació material dels centres, establiments i serveis propis o subvencionats, així com del seguiment de construccions i obres del Departament.

1  

Imatges

La nova directora, Anna Vendrell

La nova directora, Anna Vendrell 1723